UNITATEA PROTEJATA “PENTRU VOI”

UNITATEA PROTEJATA “PENTRU VOI”

 

Contact: mail : pentruvoi@pentruvoi.ro / tel. 0755056306 / 0256 228 062

 

 

Unitatea Protejata “Pentru Voi” a fost autorizata in data de 5 ianuarie 2021, prin Ordinul Nr.7 din 05.01.2021 emis de Autoritatea Națională pentru Persoane cu Dizabilități, Copii si Adopții.

Unitatea Protejată „Pentru Voi” funcţionează în cadrul Fundaţiei “Pentru Voi”, iar profitul este în întregime folosit pentru serviciile sociale comunitare oferite de Fundaţie, pentru 200 persoane cu dizabilităţi intelectuale şi familiile lor.

În lumina noilor reglementări legale, intermedierea nu mai este posibilă.

Art. 5. – (1) Propria activitate a persoanei cu handicap angajate în cadrul unității protejate autorizate reprezintă ansamblul activităților realizate integral sau parțial de persoana cu handicap/invalidă gradul III, în scopul obținerii produsului comercializabil sau în scopul prestării serviciului.

(2) Produsul comercializabil reprezintă bunul material obținut prin prelucrarea materiilor prime în procesul de producție realizat prin propria activitate a persoanei cu handicap/invalidă gradul III, iar serviciul prestat reprezintă operațiunea realizată prin propria activitate a persoanei cu handicap/invalidă gradul III, care nu constituie intermediere sau livrare de bunuri, altele decât cele rezultate din activitatea de producție a entității, al cărui cost este reprezentat de minimum 70% din cheltuielile salariale.

Oferta Unitatii Protejate “Pentru Voi” cuprinde:

Produse:

Tipărituri: broşuri, newsletter, regulamente, cărţi de vizită, afişe la dimensiuni dorite de client, de la A5 până la A0, rapoarte, fişe tip, invitaţii evenimente, ecusoane, flyere, calendare etc.

Felicitări: imprimate, quilling, cu sclipici, cusute de mână, personalizate;

Produse handmade: broşe, mărţişoare, brăţari, coliere, mărgele, cercei, săculeţi, trăistuţe realizate manual, decoratiuni diverse, aranjamente Crăciun, aranjamente Paşti etc.;

Servicii:

  • „Soluții training Fundația „Pentru Voi”
  • Cursuri Microsoft: Project, Excel, Powerpoint
  • Redactare și expediere scrisori, pliante etc.
  • Organizare evenimente: expozitii, targuri si

conferinte

 

Raport anual Unitatea Protejata Pentru Voi 2023

Raport anual Unitatea Protejata Pentru Voi 2022

Raport anual Unitatea Protejata Pentru Voi 2021

 

 

Pentru comenzi şi informaţii despre produse putem fi contactaţi la telefon: 0256 228 062 / 0755 056 306.

E-mail: comenzi@pentruvoi.ro; simona.hanga@pentruvoi.ro; www.pentruvoi.ro