Fundația pentru voi, Pentru Voi, Unitate protejată

Spectacol de teatru și dans, cu utilizarea tehnologiei digitale și elemente de AR în beneficiul persoanelor cu dizabilități intelectuale

Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi

Marti 2 mai 2023 ora 18:00

Sala Capitol 

Timișoara

Spectacol de teatru și dans, cu utilizarea tehnologiei digitale și elemente de AR în beneficiul persoanelor cu dizabilități intelectuale

Spotlight-timisoara.eu

Pentruvoi.ro

Vă invităm, cu mare drag,  la a XV-a ediție a Galei Pentru Voi – Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi, marți 2 mai 2023, orele 18.00, la sala Capitol din Timișoara.

Descoperă patrimoniul Timișoarei în pași de dans, prin scenete de teatru într-o montare de excepție cu elemente de tehnologie digitală și contribuie la o viață mai bună a persoanelor cu dizabilități intelectuale. 

Intră în atmosfera poveștilor de altădată din Timișoara, în lumea Valeriei, a Elsei, a lui Netti și a Marianei, în istoriile  a 4 cartiere timisorene: Cetate, Fabric, Elisabetin si Iosefin, prin dans, muzică, teatru și tehnologie digitală ! 

Retrăiește poveștile de altădată ale orașului Timișoara, întrepătrunse cu elementele de realitate virtuală și augmentată, pentru a crea o experiență inedită! 

 “Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi” este , un spectacol eveniment caritabil organizat de Universitatea Politehnica Timisoara în colaborare cu Clubul de dans sportiv Magnum Team, Muzeul Național al Banatului în beneficiul Fundației Pentru Voi.

Participarea la eveniment va fi pe baza de tichete donație, pe care le puteți găsi pe platforma Entertix, accesând linkul de mai jos:

https://www.entertix.ro/evenimente/15877/patrimoniul-sub-reflectoare-pentru-voi-2-mai-2023-sala-capitol-timisoara.html

Spotlight Heritage Timișoara / Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnica Timișoara realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, Consiliul Județean Timiș, Ministerul Culturii.